Riolenmuseum - Anderlechtsepoort 1000 Brussel +32 (0)2 279 43 83

Het museum is gesloten

Het museum is open van dinsdag tot zaterdag van 10 tot 17 u.

Zondag 28.03.21
BRUSSELSE WATERDAGEN

Je hoeft de kraan maar open te draaien om je tanden te poetsen of een douche te nemen. Maar weet je wat er achteraf gebeurt met het afvalwater? Hoe het wordt behandeld en gerecycleerd?  Tijdens de Waterdagen staat het museum in het teken van ons waterverbruik. Nog een manier om uw interesse op te wekken voor ons blauwe goud.

Onze gidsen staan ter beschikking van de familiebubbels en wachten u op in de zalen van het museum. Doorlopend vertellen ze u anekdotes, verhalen en legendes over de riolen.

Elke eerste zaterdag van de maand
Eerste zaterdag van de maand: gratis
Geluidsinstallaties
03.07.2021 > 02.10.2021
Echo's vanuit de Riolen

Inscription Newsletter

Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater de nos activités !

Het museum is gesloten: Als er veel regent valt, kan het personeel van het museum uit veiligheidsoverwegingen geen toegang verlenen tot de kolk en de hoofdleiding. Raadpleeg op de dag van je bezoek de website van het museum om te weten of het museum volledig toegankelijk is.

Riolenmuseum
Anderlechtsepoort
T. +32 (0)2 279 43 83

> De toegangsprijzen

Hoe geraak je gemakkelijk tot bij het museum?

> Meer info